lunes, 18 de febrero de 2008

'REHAB' cançó de l'any


A parlar de la millor cantant, i revelació de l'any (per a mi), Amy Winehouse, d'una gran decepció per a mi, Mägo de Oz i el seu nou disc 'La Ciudad de los Árboles' (però els fans de Mägo no s'enfadeu i seguiu llegint), i de còmics que ja es costum, no?





REHAB






La cantant de la castanya en el cap, sobre ser una gran revelació amb el seu disc nou, Back to Black, guanyà cinc Grammys en una nit, si desca... vull dir compreu el seu disc, no ho lamentareu gens, amb el seu Rehab, ja escoltat per tots ( I say no, no, no...) i totes les seues cançons, Me and Mr. Smith, Back to Black... la futura reina del soul, en canvi no es queda queta, i ja ha començat a grabar una nova cnçó amb Pete Doherty (ex de Kate Moss, i cada dos setmanes desintoxicant-se). Ací acabe el meu xicotet hemenatge a esta gran dona, amb la seua gran castanya al cap.


UNA DECEPCIÓ





No puc entendre el perquè, ja ho tenien tot fet desde Gaia II, perquè han fet este disc? Vull dir, els efectes de producció en la majoria de cançons, sobren, i en les que queden falten, açò no és comprensible, perquè? Encara que la presentació del disc és exemplar, un llibret i un DVD, això més o menys els salva.


UN CAMÍ MOLT ESTRANY DE L'HOME ARANYA I MARY-JANE?


No comentaré, vos dixré prendre les vostres conclusions, jo crec que Peter Parker li esà fent el boca a boca (i axiò espere, no perquè siga un intolerant, sino perquè a mi m'agrada molt Mary Jane, al menys en Ultimate Spiderman està molt bona, i m'agrada alegrar-me la vista). Penseu, penseu.

El dilluns que vé, segurament serà l'especial Sweeney Todd, comentaré i comentaré sobre eixa nova obra d'art de Tim Burton. Fins demà.ll*ll

No hay comentarios: